MATCH jouw woning

Woont u in de gemeente Drimmelen (of daarbuiten)

Wilt u ook eerst kopen voordat u gaat verkopen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Neem nu contact met ons op, binnen 1 uur weet u wat uw kansen zijn op de woningmarkt.

Bel ons op: 076-593 3134

MATCH Jouw Woning

Wilt u dé kans creëren op een nieuw (t)huis? Meld uw huis via ons vandaag nog aan op MATCH Jouw Woning.

Is het zoeken naar een nieuwe droomwoning één en al frustratie? Wat vervelend. Helaas zitten veel woningeigenaren in hetzelfde schuitje en blijven hierdoor wachten op elkaar. Er is (nog steeds) te weinig aanbod waardoor er vrijwel geen doorstroming meer is. Aan dat laatste kunnen wij samen iets doen. Lees verder.

Situatie nu

Stel, u heeft een eigen woning, u wilt (of moet bijvoorbeeld vanwege wijzigingen in de privé situatie) verhuizen maar wil dit niet eerder dan dat u een nieuwe woning heeft gevonden.

Da's logisch!

Maar als het aanbod uitblijft, dan blijft ook uw woning onzichtbaar voor anderen en dan kan jij niet verhuizen. Dat is jammer en misschien zelf heel vervelend.

WIJ BIEDEN DE OPLOSSING: MATCH JOUW WONING

Nieuwe situatie

Diverse koopwoningen van eigenaren met verhuiswensen die voorheen onzichtbaar bleven maken wij zichtbaar via ons platform. Rijtjeshuizen, villa's, appartementen, bungalows en nog veel meer, ze worden uitnodigend gepresenteerd op zoek naar de juiste match waarbij we uw zoekwensen kenbaar maken. Degene met de juiste match kan reageren, wij regelen de rest.

Voorbeeld 1:
A koopt het appartement van B, en B zoekt en koopt de tussenwoning van A: de ideale match

Voorbeeld 2:
A koopt het appartement van B. B koopt met hun grote gezin de villa van C en C wil kleiner gaan wonen en koopt de tussenwoning van A.

Welke MATCH u ook zoekt, wij maken het mogelijk en hebben u daarbij nodig!

Want alleen samen creëren wij kansen voor iedereen op de woningmarkt, verruimen het aanbod en matchen vraag en aanbod met elkaar. Én, niet onbelangrijk, realiseren we nog steeds een marktconforme verkoopprijs.

U heeft maar 1 aanspreekpunt die dit alles verzorgd:
Uw lokale makelaar die bij MATCH Jouw Woning is aangeslotenen exclusief de matches in de gemeente Drimmelen verzorgd: REIMUS Makelaardij

Hoe het werkt!

  • Via uw lokale MATCH Jouw Woning-makelaar zet u uw woning professioneel te koop.
  • In de verkooptekst staat duidelijk wat voor nieuwe woning u zoekt.
  • Uw woning is dus alleen te koop bij een juiste woningmatch tegen een vaste prijs.
  • Uw makelaar is de MATCH-maker. Geheel in overleg met u natuurlijk.
  • Woning gekocht zonder match? Dan start de reguliere verkoop. Alles is al geregeld tenslotte.
  • Dus vinden, kopen en verkopen: geen stress, mogelijk gemaakt via MATCH Jouw Woning.

Meer informatie? Bel ons op 076-593 3134

Bel ons op: 076-593 3134

Voetnoot:
Match Jouw Woning is een initiatief van Maarten Pijnenborgh en is inmiddels actief in meer dan 40 gemeentes in Nederland. REIMUS MAKELAARDIJ is de matchmaker in de gemeente Drimmelen. Kijk ook eens op MATCHjouwwoning.nl