VERKOPEN MET Reimus Makelaardij

Het verkopen van een huis is geen doel op zich, maar het gevolg van verandering in je leven.

Ga je samenwonen of trouwen, heb je een (op)groeiend gezin, heb je een andere baan, ga je scheiden of is je partner overleden? Dan kan je huis te klein of te groot geworden zijn of je wilt een nieuwe start maken in een andere woonomgeving of terug naar je roots? Wat de reden ook is: je huis te koop zetten is een grote stap die je toch met deskundige begeleiding wil maken. Dan ben je bij Reimus Makelaardij aan het juiste adres. Een makelaar met passie, gevoel en inlevingsvermogen.
Het enthousiaste team van Reimus Makelaardij begeleidt je met plezier.

Het verkoopproces bestaat globaal uit 4 fases.

Fase 1. Kennismaking

Eérst maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en een gratis waardebepaling.
Tijdens dit vrijblijvende verkoopgesprek bij jou thuis gaan we elkaar beter leren kennen en maken we ook 'kennis' met jouw huis. Voor de waardebepaling gaan we samen door het huis heen en noteren wij de details, bekijken we de panden in de buurt die onlangs verkocht zijn en voor welke prijs. Daarnaast bespreken we wat jouw verwachtingen zijn en natuurlijk onze werkwijze.

Fase 2. Presentatie

Hebben we een 'klik' met elkaar dan gaan we verder met het proces.
Het gemeenschappelijke doel is om jouw huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.
De eerste indruk van je huis is daarbij van essentieel belang.
Om je huis zo optimaal mogelijk te verkopen is de presentatie van groot belang. Vóórdat we de woning te koop gaan aanbieden komt onze gecertificeerde verkoopsyliste bij jou thuis en geeft je waardevolle tips en aanwijzingen zodat alle ruimtes er piekfijn uit komen te zien.
De professionele foto-/videograaf zorgt vervolgens voor de mooiste 'beelden' van je huis.

De uitgebreide omschrijving met foto's, omschrijving, plattegronden en desgewenst met 360° foto's en een video van je woning komt voor de regionale en landelijke presentatie op Funda, onze eigen website en meerdere woningsites.
Ons social media netwerk met hierin Facebook, Instagram en You Tube als belangrijke 'spelers' geven extra aandacht in de directe regionale omgeving zoals: Breda, Terheijden, Drimmelen, Made, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Teteringen, Prinsenbeek, Ulvenhout, e.a.

Fase 3. Verkoop

De bezichtigingen met kandidaat kopers worden volledig voor jou verzorgd. Vanaf het begin van iedere afspraak tot het einde van elke bezichtiging word je volledig op de hoogte gehouden.
Tijdens de  onderhandelingen die hieruit voortvloeien hebben wij nauw overleg met elkaar om tot het gewenste resultaat te komen.

Fase 4. Afwikkeling

Een positief resultaat van de onderhandelingen leidt tot het opstellen van de koopovereenkomst. Alle noodzakelijke juridische onderwerpen en de gemaakte afspraken worden door ons hierin opgenomen.

Het ondertekenen van de koopovereenkomst wordt op ons kantoor gedaan. Hiervoor nodigen wij zowel verkoper als koper uit, nemen de koopovereenkomst nogmaals door en geven tegelijkertijd nog een (extra) toelichting.

Neem contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvend gesprek.