Recensies


 

Dus ik zeg, woning verkopen? Eerst langs Mirjam en Jack gelopen! 

Klaas Visser
___________________________________________________________________________________________________

"Ons huis kwam in de verkoop via Reimus Makelaardij en is ons goed bevallen. Nadat ons huis op hun site en op Funda stond kregen we al direct “kijkers”. Het derde stel bleek na 9 dagen de koper te zijn.
Dit mede door de hulp en de professionele foto’s van Reimus Makelaardij".

Martine en Ewald 


"Wij zijn bijzonder tevreden over het hele verloop van de verkoop van ons huis. Bijzonder vinden wij het vertrouwen dat we hebben in de makelaardij van Jack Reimus".  


Bep en Toon


"Jack Reimus geeft een eerlijk en reëel advies. Beloofd geen gouden bergen, maar doet er alles aan om de verkoop van het huis te realiseren. Reimus heeft heel veel kennis en inzicht in de lokale markt en dit heeft ons geholpen ons huis snel en tegen een goede prijs te verkopen."

Indra en Micha


"Een makelaar die weet wat de doelgroep is voor een bepaald pand! Jack is deskundig, flexibel, eerlijk en luistert naar de klant."

Jeanne en Gerard


"Hij zoekt en zal de koper vinden! Betrokkenheid, eerlijkheid en daadkracht siert deze makelaar. Hij maakte voor ons in 9 maanden waar wat een grote collega in een jaar daarvoor niet kon evenaren. Dik Tevreden!"

Saskia en Frans


"Wij hebben Jack ervaren als een zeer deskundige en betrokken makelaar. Ons huis heeft langere tijd in de verkoop gestaan, maar dat was zeker niet te wijten aan de inspanningen van Reimus-Makelaardij. Jack heeft in overleg met ons alle kansen benut en uiteindelijk ons huis weten te verkopen voor een zeer mooie prijs.
Wij raden Reimus Makelaardij absoluut aan voor iedereen die overweegt zijn/haar huis te willen verkopen.

Hans en Nannie


"Jack en Mirjam hebben ons uitermate goed geholpen bij het snel verkopen van onze woning en het aankopen van onze nieuwe woning. Ondanks dat het niet de makkelijkste tijd was om onze woning te verkopen is het Reimus Makelaardij gelukt om dit in iets meer dan een maand voor elkaar te krijgen!
Daarnaast hebben we hun exprtise en onderhandelingsvaardigheid ingezet om onze nieuwe woning op een vertrouwde manier en tegen een gunstige prijs aan te kopen.
Wij zijn Jack en Mirjam zeer dankbaar voor de prettige en succesvolle samenwerking."

Berry den Ridder & Liesbeth Verstijnen


"Nadat we 3 makelaars langs hadden laten komen, hebben we onze keuze laten vallen op Reimus Makelaardij. Jack is een uiterst deskundige en creatieve makelaar. Het voelde meteen goed! Hij beloofde ons geen 'gouden bergen' maar noemde wel een realistische prijs. Wij zijn zeer tevreden en blij met de verkoop van ons huis voor een goed prijs". Bedankt Jack en Mirjam. 

Familie van de Sande

Dit makelaarskantoor, van Jack Reimus en zijn vrouw Mirjam, is het prototype van hoe een dergelijk kantoor behoort te zijn. Kleinschalig, persoonlijk, vriendelijk, zeer kundig en bovenal ze verkopen huizen als de brandweer. En zeg nou zelf, dat zie je als verkoper, maar óók als koper graag natuurlijk. 
Niets is ze te veel, alles is bespreekbaar en Mirjam geeft je kundige adviezen omtrent styling van je woning. Resultaat,.......een verkoop binnen (10) tien dagen. Ja,...... is dat super of niet. Ook voor een los verkoopcontract ben je bij Jack aan het goede adres.