MATCH jouw woning

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN ANDERE PASSENDE WONING EN HEB JE ZELF EEN KOOPWONING?
Dan ben je er inmiddels vast al achter gekomen dat het op dit moment erg lastig is om jouw nieuwe droomwoning te vinden. Zowel door het beperkte aanbod als door de gigantische overbiedingen die gedaan worden. Er zijn echter heel veel mensen op zoek naar een nieuwe woning en die durven allemaal niet de eerste stap te nemen om hun huis alvast te koop te zetten. 
Tenslotte is de kans groot dat je dan eindigt zonder woning.

Daarom zijn wij met een nieuw initiatief bezig: “MATCH JOUW WONING”! Op deze manier gaan we woningzoekers met elkaar proberen te matchen én willen we het ‘onzichtbare’ woningaanbod zichtbaar maken. Wij zetten jouw woning dus online maar deze is alléén beschikbaar als jouw droomwoning ook tussen dit aanbod staat óf als er een juiste kandidaat zich meldt.

Op deze manier loop je dus geen enkel risico om te eindigen zonder huis!

Wil je meer informatie over Match jouw woning? Onze match makelaars komen graag vrijblijvend bij je langs om je van uitgebreide informatie te voorzien.

Bel of mail even om een afspraak in te plannen!
076-593 3134 / info@reimus-makelaardij.nl

IN HET KORT:

WAAROM “MATCH JOUW WONING”?

MET MATCH JOUW WONING VERGROOT JE JOUW AANKOOP- EN VERKOOPKANSEN.
  • Met MATCH JOUW WONING ga je proactief op zoek naar je volgende passende woning met de voor jou van belang zijnde kenmerken.
  • Met MATCH JOUW WONING laat je ook actief zien dat jouw huis beschikbaar is.
  • Met MATCH JOUW WONING zetten we jouw woning dan ook echt online maar deze is alléén te koop als jouw droomwoning ook tussen het aanbod staat óf alléén als er een juiste kandidaat (met jouw droomwoning) zich meldt.
  • Met MATCH JOUW WONING begeleiden wij jou volledig naar je volgende huis.
  • Met MATCH JOUW WONING loop je géén risico om te eindigen zonder huis!

Interesse? Bel of mail ons gerust:
076-593 3134 / info@reimus-makelaardij.nl

Of klik HIER voor de website van MATCH JOUW WONING

MATCH JOUW WONING is een nieuw landelijk transparant door Reimus Makelaardij exclusief aangeboden platform om jou aan een passende woning te helpen én het ‘onzichtbare’ woningaanbod zichtbaar te maken.

REIMUS MAKELAARDIJ IS DE ‘MATCH MAKELAAR’ VOOR DE GEHELE GEMEENTE DRIMMELEN.