Heiakker27Wagenberg-03.JPG Heiakker27Wagenberg-08.JPG Heiakker27Wagenberg-11.JPG Heiakker27Wagenberg-21.JPG Heiakker27Wagenberg-24.JPG Heiakker27Wagenberg-01.JPG Heiakker27Wagenberg-05.JPG Detail 01.jpg Heiakker27Wagenberg-08.JPG Heiakker27Wagenberg-09.JPG Heiakker27Wagenberg-10.JPG Heiakker27Wagenberg-12.JPG Heiakker27Wagenberg-11.JPG Heiakker27Wagenberg-13.JPG Heiakker27Wagenberg-14.JPG Heiakker27Wagenberg-15.JPG Heiakker27Wagenberg-18.JPG Heiakker27Wagenberg-20.JPG Heiakker27Wagenberg-19.JPG Heiakker27Wagenberg-16.JPG Heiakker27Wagenberg-17.JPG Heiakker27Wagenberg-21.JPG Heiakker27Wagenberg-22.JPG Heiakker27Wagenberg-24.JPG Heiakker27Wagenberg-26.JPG Heiakker27Wagenberg-27.JPG Heiakker27Wagenberg-23.JPG Heiakker27Wagenberg-25.JPG Heiakker27Wagenberg-02.JPG Heiakker27Wagenberg-28.JPG Heiakker27Wagenberg-29.JPG
Onder bod Topper

Onder bod: Heiakker 27, 4845 ET Wagenberg

€ 259.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 135 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 85,2 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

Deze goed onderhouden en rustig gelegen tussenwoning heeft 3 fijne slaapkamers en een zeer ruime zolderverdieping die geschikt is diverse doeleinden. Denk daarbij aan b.v. een 4e slaapkamer; kantoor- of hobby ruimte en vanzelfsprekend ook voor extra opslag ruimte.
De woning kan geheel naar eigen smaak worden aangepast. Achter in de tuin is een berging met een overkapping en er is een ‘achterom... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
  Bouwperiode 1984
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Maandag 2 november 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05527
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 2 november 2020
Laatste wijziging Dinsdag 17 november 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1984
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 135 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 85,2 m²
Inhoud 386 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 24,3 m²
Oppervlakte externe bergruimte 10,9 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 0,7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg
Tuin
Type Afgesloten tuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2004
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Toilet, Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Deze goed onderhouden en rustig gelegen tussenwoning heeft 3 fijne slaapkamers en een zeer ruime zolderverdieping die geschikt is diverse doeleinden. Denk daarbij aan b.v. een 4e slaapkamer; kantoor- of hobby ruimte en vanzelfsprekend ook voor extra opslag ruimte.
De woning kan geheel naar eigen smaak worden aangepast. Achter in de tuin is een berging met een overkapping en er is een ‘achterom’.
De woning is op loopafstand gelegen van het centrum van Wagenberg waar enkele winkels zijn die voorzien in de dagelijkse benodigdheden. Het centrum van Breda ligt op ca. 10 km van Wagenberg, terwijl de snelwegen A59, A16 en A27 snel en eenvoudig te bereiken zijn.

Indeling

Entree/hal: toiletruimte met duoblok en waterfonteintje; laminaat vloer; trapopgang; trapkast met meterkast (8 groepen en 2 x aardlekschakelaar); deur naar de woonkamer. Gezellige woonkamer met een semi open keuken. Het scheidingsmuurtje tussen de keuken en woonkamer kan naar eigen inzicht worden verwijderd waardoor er een mooie woonkamer ontstaat met een open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de achtertuin.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop kom je in de drie slaapkamers en de badkamer en er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn respectievelijk:
Slaapkamer 1: ca. 7.5 m²
Slaapkamer 2: ca. 11,50 m²
Slaapkamer 3: 12,85 m²
De badkamer is v.v. een douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet, centrale afzuig en een raam.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is één grote open ruimte welke nog geheel naar wens ingedeeld en aangepast kan worden.
Hier zijn aanwezig de CV combiketel; de centrale afzuigunit (2018) en de aansluit- en afvoerpunten van de wasmachine en wasdroger.

Tuin

Er is een voor- en achtertuin.
De achtertuin ligt op het noordoosten en heeft een berging van ca. 3.80 x 2.85 m.
Tegen de berging is een overkapping geplaatst hier bevindt zich de deur naar de ‘achterom’.
Er is openbare parkeergelegenheid aan de straatzijde.

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN
• Rustig gelegen tussenwoning
• Voorzien van dubbel glas
• Zeer ruime zolderverdieping (multifunctioneel)
• Achtertuin met berging en overkapping
• Basisschool op loop- of fietsafstand
• Voldoende openbare parkeergelegenheid
• Gezellige dorpssfeer
• Vlotte bereikbaarheid van de A59, de A 16 en de A 27

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of info@reimus-makelaardij.nl
Ben je nog niet in het bezit van een digitale brochure dan kun je die downloaden via onze website of bel even dan sturen wij je graag een brochure toe.

Algemeen
 Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
 In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
 Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
 Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
 Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Onderstaande artikelen zullen worden toegevoegd aan de koopakte van de woning aan de Heiakker 27 te Wagenberg

Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen.
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 25 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

Niet gebruikers verklaring
** Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf recentelijk heeft bewoond en hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf recentelijk had gebruikt. Koper vrijwaart hierin verkoper. Partijen e.e.a. genoegzaam bekend

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken