Beschrijving

Deze goed onderhouden, gezellige en instapklare twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolderkamer die ook als slaap- of werkkamer gebruikt kan worden. In de badkamer zijn een douchecabine, wastafel een tweede toilet en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht aanwezig.
De semi-open keuken is voorzien van een gezellige bar, granieten blad, 5 pits gasfornuis en diverse inbouwapparatuur. In de aangrenzende bijkeuken kunnen o.m. de wasmachine, wasdroger en diepvrieskast geplaatst worden.
De fraaie rustig gelegen achtertuin ligt op het noordwesten. Tuin en berging zijn o.m. via een poort aan de zijkant van de woning te bereiken. 
Op eigen terrein kunnen eventueel twee auto’s geparkeerd worden.

Indeling

Entree/hal: ruime hal met garderobegelegenheid; meterkast; trapopgang; toilet en 
toegang tot de woonkamer.
Woonkamer: gezellige doorzon-woonkamer met semi-open keuken. Semi-open keuken met bar en L-vormig aanrechtblad een vijfpits gasfornuis, koelkast, combi-magnetron en diverse keukenkastjes. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken. 
Bijkeuken: hier zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger en er is nog voldoende ruimte voor o.a. een koelvriescombinatie

Eerste verdieping

Vanaf de overloop kom je in de drie slaapkamers en de badkamer en er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn respectievelijk:
Slaapkamer 1: ca. 7.20 m²
Slaapkamer 2: ca. 9,63 m²
Slaapkamer 3: 16,18 m²
De badkamer is v.v. een douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet, en een raam voor
natuurlijke ventilatie en daglicht

Tweede verdieping

Hier is zowel een ruime voorzolder als een ruime zolderkamer.
Op de voorzolder is de CV ketel geplaatst en er is veel bergruimte. Er is ook nog een aansluitpunt voor een wasmachine aanwezig.
De zolderkamer (ca. 10.43 m²)  is multifunctioneel te noemen en te gebruiken als slaapkamer/werkkamer/opslag e.a.

Tuin

Er is een voor- en achtertuin. 
De gezellige achtertuin biedt veel privacy en ligt op het noordwesten. 
Er is een berging van ca. 6.20 m².
De voortuin ligt op het zuidoosten.
Via een poort aan de zijkant van de woning zijn zowel de tuin als de berging te bereiken

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN
•	Instapklaren eengezinswoning
•	Gehele woning voorzien van dubbel glas
•	Deels hardhouten en deels kunststof kozijnen
•	Fijne en rustige tuin met veel privacy
•	Alle ramen aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken
•	Parkeergelegenheid op eigen terrein
•	Supermarkt voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand
•	Winkelcentrum Made en Terheijden op autominuten afstand
•	Snelweg A59 en aansluiting op de A 16 en de A27 op autominuten afstand
•	Openbaar vervoer op loopafstand

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of info@reimus-makelaardij.nl 
Ben je nog niet in het bezit van een digitale brochure dan kun je die downloaden via onze website of bel even dan sturen wij je graag een brochure toe.


Algemeen 
	Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. 
	In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. 
	Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. 
	Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
	Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Onderstaande artikelen zullen worden toegevoegd aan de koopakte van de woning aan de Brouwerijstraat 47 te Wagenberg

Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen. 
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit  de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 25 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht.
Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopovereenkomst) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

Kenmerken