Liesveld31Terheijden-28.jpg Liesveld31Terheijden-01.jpg Liesveld31Terheijden-03.jpg Liesveld31Terheijden-32.jpg Liesveld31Terheijden-24.jpg Liesveld31Terheijden-09.jpg Liesveld31Terheijden-07.jpg Liesveld31Terheijden-04.jpg Liesveld31Terheijden-01.jpg Liesveld31Terheijden-03.jpg Liesveld31Terheijden-02.jpg Liesveld31Terheijden-06.jpg Liesveld31Terheijden-05.jpg Liesveld31Terheijden-16.jpg Liesveld31Terheijden-10.jpg Liesveld31Terheijden-13.jpg Liesveld31Terheijden-14.jpg Liesveld31Terheijden-15.jpg Liesveld31Terheijden-11.jpg Liesveld31Terheijden-12.jpg Liesveld31Terheijden-19.jpg Liesveld31Terheijden-17.jpg Liesveld31Terheijden-18.jpg Liesveld31Terheijden-20.jpg Liesveld31Terheijden-21.jpg Liesveld31Terheijden-23.jpg Liesveld31Terheijden-22.jpg Liesveld31Terheijden-26.jpg Liesveld31Terheijden-25.jpg Liesveld31Terheijden-24.jpg Liesveld31Terheijden-30.jpg Liesveld31Terheijden-33.jpg Liesveld31Terheijden-29.jpg Liesveld31Terheijden-31.jpg
Onder bod Topper

Onder bod: Ruime rustige gelegen tussenwoning omringt door veel groen.

€ 290.000,- k.k.
Adres: Liesveld 31, 4844 RB Terheijden
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 188 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 128 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Ruime gezellige tussenwoning met inpandige garage, woonkamer met een houthaard,
5 slaapkamers en tuin op het zuiden. Deze woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met veel groen en speelgelegenheid. De woning is recent (grotendeels) voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas en een nieuwe schuifpui.
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
  Bouwperiode 1978
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Woensdag 4 november 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05528
Vraagprijs € 290.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 4 november 2020
Laatste wijziging Woensdag 18 november 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 188 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 128 m²
Inhoud 515 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 21 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 1,1 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel ATAG
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Houtkachel
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Ligbad, Toilet, Wastafel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Heeft een schuifpui Ja

Beschrijving

Ruime gezellige tussenwoning met inpandige garage, woonkamer met een houthaard,
5 slaapkamers en tuin op het zuiden. Deze woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met veel groen en speelgelegenheid. De woning is recent (grotendeels) voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas en een nieuwe schuifpui.

Indeling

Entree/hal: deur naar de inpandige garage, meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar), toiletruimte met duoblok en waterfonteintje; trapopgang en toegang naar de woonkamer.
Centraal in de woonkamer staat een gezellige houtkachel, via een schuifpui kom je in de op het zuiden gelegen achtertuin. De keuken is aan de voorzijde van de woning. Vanuit het keukenraam kijk je uit op een groenstrook.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop kom je in de drie slaapkamers en de badkamer en er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Op de overloop is ook een ruimte waar de wasmachine is opgesteld en de CV ketel is geplaatst.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn:
Slaapkamer 1: ca. 20.65 m²
Slaapkamer 2: ca. 8.50 m²
Slaapkamer 3: 6.10 m²
De badkamer is v.v. een inloopdouche; ligbad; wastafel, 2e toilet en een centrale afzuiging.

Tweede verdieping

Vanaf de ruime overloop kom je op de twee slaapkamers.
De oppervlakte van deze kamers zijn:
Slaapkamer 4: 11.20 m²
Slaapkamer 5: 6.15 m²

Tuin

De achtertuin ligt op het zuiden met een afmeting van ca. 15 x 6 m.
Vanuit de tuin kom je op een grote gemeentelijke groenstrook met diverse
speeltoestellen.

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN
• Rustige woonwijk
• Autoluwe straat (‘doodlopend’ voor auto’s)
• Achtertuin grenst aan gemeentelijke groenstrook (speelveld)
• Basisschool op loopafstand
• Tennis- en voetbalvelden op korte afstand
• Dorpscentrum met diverse winkels op loopafstand
• Breda centrum op 15 autominuten afstand
• Goede en korte aansluiting op de A59, A16 en A27

TERHEIJDEN
Het kerkdorp Terheijden ligt ten noorden en op ca. 15 autominuten van het centrum van Breda, in een landelijke omgeving nabij bossen en aan de rivier de Mark. Er is een kleine jachthaven een historische Schans, diverse monumentale panden, een molen en twee kerken. Openbaar vervoer doet het dorp aan.
Terheijden is een gezellig dorp met o.m. diverse restaurants, 2 supermarkten, diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, een peuterspeelzaal, kinderopvang, drie basisscholen, een verzorgingshuis, 2 dokterspraktijken en 2 tandartspraktijken.
In Terheijden zijn diverse sportverenigingen actief waaronder; voetbal, tennis, judo, korfbal, handbal, dans en petanque. Verder is er een open lucht zwembad en net buiten Terheijden is een golfbaan. Enkele keren per jaar worden er diverse dorpsactiviteiten georganiseerd.
Via de nabijgelegen provinciale weg is de snelweg A59 snel te bereiken. De A59 geeft aansluiting op de snelwegen A16-Rotterdam en A27-Utrecht.
Een grootte voordeel van Terheijden is dat alle dagelijkse faciliteiten binnen handbereik zijn en dat je binnen no time óf in de stad óf midden in de natuur bent.

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of info@reimus-makelaardij.nl
Ben je nog niet in het bezit van een digitale brochure dan kun je die downloaden via onze website of bel even dan sturen wij je graag een brochure toe.

Algemeen
 Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
 In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
 Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
 Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
 Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Onderstaande artikelen zullen worden toegevoegd aan de koopakte van de woning aan de LIESVELD 31 TE TERHEIJDEN

Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen.
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 25 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht.
Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopovereenkomst) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

Niet gebruikers verklaring
** Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte recent zelf niet heeft gebruikt en hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf recent had gebruikt. Koper vrijwaart hierin verkoper. Partijen e.e.a. genoegzaam bekend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken