Beschrijving

Authentieke woning uit 1938, gelegen in de dorpskern van het gezellige Terheijden. 
Deze opknapper heeft veel potentie en met handige handjes kan er een paleisje van gemaakt worden. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
De ca. 23 meter diepe achtertuin ligt op het oosten en biedt veel privacy. Zoek je een klushuis dat je helemaal naar je eigen zin wil maken, dan is het is de moeite om een kijkje te komen nemen in deze tussenwoning met 2 slaapkamers en mogelijkheid tot een 3e slaapkamer op de tweede verdieping.

Indeling

Via de hal zijn de woonkamer en de eerste verdieping te bereiken.
In de hal bevindt zich de meterkast.

De woonkamer kijkt uit op de straat en er is een aparte keuken. 

Via de keuken (met kelder) kom je in een hal met toilet en vanuit deze hal is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn een ruime overloop, 2 slaapkamers (ca. 8.9 m², 8.3 m², beiden met inbouwkast), de badkamer (ca. 2.20 x 1.79 m) en een vlizotrap naar de zolderverdieping aanwezig.

Tweede verdieping

Een vaste trap naar zolder is te realiseren, waardoor een 3e slaapkamer gecreëerd kan worden op de zolder.
De zolder fungeert nu als zeer ruime en hoge bergzolder.

Tuin

De achtertuin is ca. 23 m diep en gesitueerd op het oosten. Naast de woning is een poort met toegang naar de straat waar voldoende parkeergelegenheid is. 
In de tuin staat een stenen berging.

Bijzonderheden

•	Vooroorlogs pand.
•	Royale en diepe achtertuin.
•	Woning en tuin met mogelijkheden.
•	Kunststof kozijnen en dubbel glas.
•	Geheel naar eigen wens te verbouwen.
•	Op loopafstand van dorpscentrum.
•	Ruime parkeergelegenheid.
•	Goede bereikbaarheid van openbaar vervoer en uitvalswegen.
•	Dicht bij de A 16 en zuidelijk rondweg

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of info@reimus-makelaardij.nl 
Ben je nog niet in het bezit van een digitale brochure dan kun je die downloaden via onze website of bel even dan sturen wij je graag een brochure toe.

Algemeen 
	Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. 
	In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. 
	Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. 
	Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
	Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken