Paulusstraat6Breda-03.jpg Paulusstraat6Breda-09.jpg Paulusstraat6Breda-15.jpg Paulusstraat6Breda-20.jpg Paulusstraat6Breda-22.jpg Paulusstraat6Breda-25.jpg Paulusstraat6Breda-03.jpg Detail01.jpg Paulusstraat6Breda-11.jpg Paulusstraat6Breda-09.jpg Paulusstraat6Breda-10.jpg Paulusstraat6Breda-07.jpg Paulusstraat6Breda-08.jpg Paulusstraat6Breda-13.jpg Paulusstraat6Breda-14.jpg Paulusstraat6Breda-15.jpg Paulusstraat6Breda-16.jpg Paulusstraat6Breda-12.jpg Paulusstraat6Breda-17.jpg Paulusstraat6Breda-18.jpg Paulusstraat6Breda-19.jpg Paulusstraat6Breda-21.jpg Paulusstraat6Breda-20.jpg Paulusstraat6Breda-22.jpg Paulusstraat6Breda-23.jpg Paulusstraat6Breda-01.jpg Paulusstraat6Breda-25.jpg Paulusstraat6Breda-24.jpg
Onder bod Topper

Onder bod: Ruime tussenwoning gelegen op een zeer rustige locatie in de wijk Overakker nabij het Ginneken.

€ 285.000,- k.k.
Adres: Paulusstraat 6, 4834 WS Breda
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 170 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 114 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Notitie

Algemeen

Deze ruime tussenwoning is gelegen aan een doodlopende straat in de wijk Overakker en grenst tegen het Ginneken aan. De woning heeft een woonoppervlakte van ruim 114 m² heeft een prettige doorzonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime slaapkamer op zolder.
De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een berging en een achterom. Aan de voorzijde van de woning is een groot gr... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
  Bouwperiode 1964
  Status Onder bod
  Aangeboden sinds Dinsdag 26 januari 2021
  Aangeboden sinds Dinsdag 26 januari 2021
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05533
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 26 januari 2021
Laatste wijziging Dinsdag 9 februari 2021
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1964
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 170 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 114 m²
Inhoud 420 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6,3 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 3,1 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Noorden
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Gashaard
Badkamervoorzieningen Ligbad, Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja

Beschrijving

Deze ruime tussenwoning is gelegen aan een doodlopende straat in de wijk Overakker en grenst tegen het Ginneken aan. De woning heeft een woonoppervlakte van ruim 114 m² heeft een prettige doorzonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime slaapkamer op zolder.
De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een berging en een achterom. Aan de voorzijde van de woning is een groot grasveld en extra parkeergelegenheid.
De woning dient gemoderniseerd te worden.

Indeling

Entree/hal: ruime hal met garderobegelegenheid, trapopgang; trap-kelder-kast v.v. meterkast (6 groepen), toilet v.v. duoblok en waterfonteintje, toegangsdeur naar de keuken en naar de woonkamer.
Woonkamer: fijne doorzonkamer met uitzicht op een groot grasveld aan de voorzijde van de woning. Via een schuifpui toegang tot de achtertuin.
Keuken: eenvoudig keukenblok en hier is ook de CV ketel geplaatst. Via de achterdeur in de keuken kom je in de achtertuin.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop kom je in de drie slaapkamers, de badkamer en een separaat 2e toilet,
er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn respectievelijk:
Slaapkamer 1 (achter): ca. 5.20 m²
Slaapkamer 2 (voor): ca. 13 m²
Slaapkamer 3 (achter): 14.50 m²
De badkamer is v.v. ligbad met douchegelegenheid en een wastafel.

Tweede verdieping

De zolderverdieping heeft een grote voorzolder met een vaste en daarnaast nog veel bergruimte.
De grote zolderkamer heeft van een dakraam, dakkapel, wastafel en achter twee deurtjes is extra bergruimte.
Verder is er een toegangsluik naar een zéér kleine vliering.

Balkon

Balkon aan de achterzijde van de woning (3.10 m2)

Tuin

Er is een voor- en achtertuin.
De voortuin ligt op het noorden.
De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een berging van ca. 6.30 m² en een aangrenzende overkapping van ca. 6.70 m².

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN
• Ruime eengezinswoning
• Zeer rustige ligging (doorlopende straat en tegenover de woning ligt een groot grasveld)
• Op loopafstand van het ‘Ginnekenmarkt’
• 4 slaapkamers
• Prettige doorzonkamer
• Achtertuin op het zuiden met veel privacy
• Deze woning kan geheel naar eigen wens en inzicht gemoderniseerd worden.

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of info@reimus-makelaardij.nl
Ben je nog niet in het bezit van een digitale brochure dan kun je die downloaden via onze website of bel even dan sturen wij je graag een brochure toe.

Algemeen
 Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
 In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
 Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
 Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
 Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen.
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 25 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht.
Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopovereenkomst) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

Niet gebruikers verklaring
** Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Koper vrijwaart hierin verkoper. Partijen e.e.a. genoegzaam bekend.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken