De Weelde Project is gerealiseerd.

Schansstraat, 4844 AR, Terheijden
van € 285.000,- tot € 559.000,- v.o.n.

Beschrijving

Wonen in Weelde op een prachtige locatie in Terheijden onder de rook van Breda!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer

Omgeving

Het lekkerste bewaard
Terheijden heeft het lekkerste tot het laatst bewaard: Midden in het dorp, verscholen achter de Kleine Schans, wacht een groot weiland op een nieuwe bestemming. En die is gevonden: 38 heerlijke woningen voor gezinnen en gevorderden. Je laatste buitenkans om ín het dorp te wonen. Ontdek het verborgen woonweiland nu, want deze keer is op ècht op!

Aan de Schansstraat, met zijn middeleeuwse kasseien, staat een monumentale boerderij met een enorm weiland. Dat land wordt ontwikkeld tot de Weelde. Een heerlijk beschutte woonplek aan de Kleine Schans, maar ook vlakbij de haven van Terheijden, de molen en het dorpshart. Dit wordt de laatste nieuwe woonbuurt, midden in het oude dorp.

Intieme woonbuurt
De Weelde krijgt een intiem karakter met diverse woningtypen, grotendeels rond een groen pleintje gelegen. De opzet is heel ruim. Voetpaden zijn door grasstroken gescheiden van de weg, waardoor het buurtje een ontspannen karakter krijgt. Vanaf het plein zijn zowel de molen, de kerktoren als de toppen van de schans te zien. Om de oude boerderij wordt veel ruimte vrijgehouden, zodat het eenmaal herstelde monument een mooie blikvanger blijft.

Besloten maar bereikbaar
De dorpse dichtheid van de Weelde respecteert de luwte van de Schansstraat. Wandelend, fietsend of voor de bewoners aan het pleintje met de auto bereik je dit idyllische straatje. Als bewoner zou je ook niet anders willen. Hier begint immers je fietstocht door het Brabantse land. Hier gaan je kinderen lekker buiten spelen. Voor de bewoners aan de kant van Slotjes is deze nieuwe wijk via de Norbartstraat met de auto bereikbaar. Dat geeft een heldere afwikkeling van het verkeer, dat overigens heel beperkt zal zijn gezien het beperkte aantal woningen. Zo vindt iedereen zijn plek in de Weelde, Terheijdens verborgen woonweiland.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 105-204 m²
Perceeloppervlakte 134-204 m²
Aantal woningen 33
Datums
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021
+ Lees meer

Objecttypen

De Weelde

€ 560.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie in Terheijden onder de rook van Breda!

Deze semi-bungalow is enig in zijn soort en ligt op de grens van "oud' naar 'nieuwe' en vormt daarmee de overgang van het oude gedeelte van Terheijden naar de nieuwbouw. Het vormt als het ware een poort naar 'De Weelde'.
Deze woning heeft alle eigenschappen van de patiowoningen (type D) maar in plaats van een kubus-opbouw is er gekozen voor een opbouw met een zadeldak en dakkapellen. De woning is vrijstaand en past uitstekend in het straatbeeld van een van de oudste straatjes van Terheijden en de overgang naar deze fraaie nieuwbouwwijk.
Vanuit de keuken kijk je rechtstreeks en vrij uit op de monumentale Schans en korenmolen van Terheijden.

De Weelde: Terheijdens verborgen woonweiland.

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A (verkocht)
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B (verkocht)
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C (verkocht)
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D (verkocht)
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Perceeloppervlakte 300-317 m²
Inhoud 515 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Eerste/tweede kwartaal 2021
Start oplevering ca eind 2021

Type A (hoek)

van € 309.000,- tot € 345.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 105-125 m²
Perceeloppervlakte 134-212 m²
Inhoud 405-492 m³
Aantal woningen 2
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021

Type A (tussen)

van € 285.000,- tot € 299.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²
Perceeloppervlakte 134-154 m²
Inhoud 405 m³
Aantal woningen 12
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021

Type B (twee-onder-één kap)

van € 479.000,- tot € 489.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 176 m²
Perceeloppervlakte 286-310 m²
Inhoud 670 m³
Aantal woningen 3
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021

Type C (vrijstaand geschakeld)

van € 549.000,- tot € 559.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 204 m²
Perceeloppervlakte 400-411 m²
Inhoud 790 m³
Aantal woningen 2
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021

Type D (patio woningen)

van € 419.000,- tot € 429.000,- v.o.n.
Wonen in Weelde op een prachtige locatie!

De Weelde
Terheijdens verborgen woonweiland

Hier begint Brabant. Op de Kleine Schans in Terheijden is meerdere keren de grens getrokken. Zowel de Hollanders in het noorden, als de Spanjaarden en de Belgen in het zuiden, kregen te horen: Tot hier en niet verder. En toen de laatste kruitdampen waren verdwenen, nam de natuur het terrein terug. Want de natuur heeft altijd het laatste woord.

Het strakke verdedigingswerk nam lossere vormen aan, grassen en insecten ontfermden zich over het schiereiland. Aan de oever van de Mark hadden zij het voor het zeggen. Eromheen groeide Terheijden uit tot een bloeiend dorp vol bedrijvigheid. Boeren bewerkten het land en brachten hun oogst naar de molen. Meer mensen trokken naar het dorp en een lint van gebouwen liep slingerend door het land. En wierp één omsloten weiland in de schaduw.

Middenin het oude dorpshart, tussen de Schans, de molen en de kerk, hield een stille plek zich jarenlang schuil. Ook daar nam de natuur langzaam wat terrein terug, beetje bij beetje. De monumentale boerderij en haar achterliggende weiland wachtten geduldig op een kans om zich weer te warmen aan de volle zon. Dat moment is nu gekomen.

Een verrukkelijk woonweiland strekt zich uit. Wat een weelde!

Gezinnen en gevorderden zijn erg welkom
De nadruk ligt op eengezinswoningen in het woonbuurtje: Maar liefst 18 van de 38 huizen zijn ontwikkeld voor jonge stellen en gezinnen. Met optionele uitbreidingen van de woonkamer en een dakkapel op zolder maak je van deze woningen overigens heel gemakkelijk en een ruime woning voor je opgroeiende kinderen. Dat geldt sowieso voor de drie andere woningtypes in de Weelde: vier tweekappers en twee vrijwel vrijstaande woningen. En natuurlijk de negen patio woningen, waarbij alle voorzieningen wonen, koken en slapen op de begane grond zijn ontworpen. En op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer voor het logeren van de (klein)kinderen. En welk huis je ook kiest, de nieuwe bewoners van de wijk zullen kunnen genieten van de ruime opzet van deze wijk. Anders zou het geen weelde zijn, nietwaar.

Wonen in de Weelde
De Weelde kent 4 verschillende woningtypen: 18 eengezinswoningen (type A)
4 tweekappers (type B), 2 halfvrijstaande woningen (type C) en 9 patio woningen (type D). Daarnaast worden 5 vrije bouwkavels uitgegeven. De ontwerpen voor de diverse woningen dragen een stoer karakter, met een onderscheidend kleurenspel in de gevelsteen. De vier typen hebben elk een eigen uitstraling, maar vormen samen onmiskenbaar een geheel. De Weelde krijgt een krachtige identiteit.

In de detaillering herken je duurzame kwaliteiten van de woningen. Ze hebben allemaal forse kappen met een ruime overstek. Dit betekent dat de eengezinswoning door de simpele toevoeging van een optionele dakkapel er meteen twee volwaardige slaapkamers bij krijgt. Meer dan voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen. Daarmee kun je járen vooruit.

Liefhebbers herkennen meteen de schoonheid van kozijnen die achter de gevel zijn geplaatst. Het beeld van de woningen wordt daardoor veel rustiger, de fraaie gevelsteen krijgt alle ruimte. Nog zo’n detail: de deels zichtbare binnenkant van de daken krijgt een witte bekleding. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het contrast geeft de huizen ook optisch meer diepte.

TYPE A
Een zeer comfortabele woning. Dat is deze eengezinswoning Type A. Want ga maar na: Beneden kijkt de living via een groot raam tot aan de vloer uit op de royale tuin, een heerlijk gevoel! Aan de voorkant vind je de ruimte om je eigen uitgekozen keuken een plek te geven die bij jou past. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. Op de ruime zolder kun je je wasmachine en droger kwijt. En met een optionele dakkapel maak je heel eenvoudig een extra slaapkamer.

TYPE B
De tweekappers van Type B zijn van nature al heerlijk ruim. Standaard is er op de begane grond al een uitbouw meegenomen met een grote schuifpui die zorgt voor veel licht en een optimale beleving van de ruimte. En zo wordt de door jouzelf uitgekozen keuken een èchte woonkeuken. De living is sowieso fors, in een speelse L-vorm. Op de eerste etage vind je drie uitstekende slaapkamers, waaronder een master bedroom, aan een royale overloop. De badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, met uiteraard een douche èn bad. Ook prettig: een apart toilet boven. De zolder van bijna 40 m2 leent zich bij uitstek voor hobby en studie, maar er kunnen ook eenvoudig twee extra (slaap)kamers worden gemaakt. Daartoe wordt een dubbele dakkapel als optie aangeboden.

TYPE C
Het vlaggenschip van de Weelde is TYPE C, een vrijwel vrijstaande woning die alle kwaliteiten combineert. Een fantastisch woonprogramma op de begane grond, met ruime mogelijkheden om de door jouzelf uitgekozen keuken de vorm te geven die jezelf wenst. Kies je voor een open woonkeuken mèt kookeiland, het past er allemaal in. Een fraaie living met erker, garage en een zeer royale tuin. Wat wil je nog meer? De eerste etage beschikt over een master bedroom met inloopkast. En nog twee forse slaapkamers. De badkamer is ruim en luxe en er is een apart toilet op deze verdieping. De enorme zolder van 50m2 laat zich ook op verschillende manieren indelen. Zo kun je er gemakkelijk twee slaapkamers, een extra badkamer en een washok creëren. Dergelijke opties, of wellicht heel andere, zijn natuurlijk bespreekbaar. Uw wensen staan centraal.

TYPE D
Voor onze gevorderden heeft de Weelde een bijzondere Patio woning in haar wijk. Een woning die ruim is opgezet en waarbij alle voorzieningen op de begane grond zijn. En achter de grote schuifpui uw eigen patio. Tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn als het ochtendlicht de slaapkamer binnenkomt en je in een paar stappen kunt genieten van de buitenlucht. Aan de voorkant is er de ruimte om je eigen gekozen keuken naar wens te laten ontwerpen. Ook is er een grote berging die een eigen buitendeur naar uw oprit heeft. Handig want de boodschappen hoeven niet eerst door het huis gesjouwd te worden. En dan boven nog een slaapkamer met eigen badkamer. De (klein)kinderen kunnen lekker rustig en privé slapen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 136 m²
Perceeloppervlakte 201-225 m²
Inhoud 507 m³
Aantal woningen 4
Start bouw najaar 2020
Start oplevering ca eind 2021