Bel ons nu 076-593 3134

9 Stappen van het Aankoop Succesplan - 076-593 3134

De 9 stappen van het Reimus Makelaardij Aankoop-Succesplan

Terug naar 'ik wil een woning kopen' >> 

Stap 1. Het opnemen van uw woonwensen
Tijdens het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek gesprek nemen wij met u uw woonwensen door, bespeken wij met u het verloop van een aankoopprocedure en bekijken de financiële mogelijkheden.
'Van groot belang is dat u al in een vroeg stadium concreet weet wat uw financiele mogelijkheden zijn. Zo kunt u gericht zoeken naar het huis van uw wensen binnen uw budget. Wij begeleiden u bij een hypotheekadvies van de hypothecaire geldlening. Door intensieve samenwerking met meerdere (100% onafhankelijke) intermediairs bieden wij u hierbij de meest praktische en gunstige oplossing'.

Stap 2. Het zoeken naar een geschikte woning, internet, krant, netwerk, database.
Zodra wij de opdracht hebben tot het zoeken van een geschikte woning zullen wij via alle mogelijke kanalen proberen uw droomwoning te vinden. Uiteraard houden we u voortdurend op de hoogte van mogelijke ontwikkelingen.
(‘heeft u al een woning op het oog en besluit u een aankopend makelaar in te schakelen, dan kunt u deze stap overslaan’)

Stap 3. Het begeleiden van bezichtigingen
Zodra u denkt uw droomwoning te hebben gevonden, gaan wij de woning met u bezichtigen. Tijdens en na de bezichtiging zijn wij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden

Stap 4. Het geven van adviezen over de woning
Na de bezichtiging geven wij u een gedegen advies over de woning. Dit advies gaat over de volgende onderwerpen: bestemming, locatie, gebruiksmogelijkheden, bouwkundige en bouwtechnische staat, taxatiewaarde en de juridische-, financiële- en commerciële aspecten. Desgewenst regelen wij een bouwtechnische keuring. Op deze manier weet u precies wat u koopt.

Stap 5. Het voeren van de onderhandelingen
Naar aanleiding van het advies bespreken we met u de onderhandelingsstrategie om tot een zo gunstig mogelijke aankoop te komen. Wij hebben in de onderhandelingen geen emotionele belangen. Daarom kunnen wij een voor u zeer gunstige koopsom realiseren.

Stap 6. Controleren van de koopovereenkomst
Zodra de koop gesloten is, stelt de verkopend makelaar de koopovereenkomst met de bijbehorende stukken op. De overeenkomst wordt nauwgezet gecontroleerd en met u doorgenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 7. Op weg naar de juiste notaris / taxateur
De koper mag de notariskeuze bepalen. Wij kunnen voor u een of meerdere offertes aanvragen.
Voor de hypotheekverstrekker is ook een taxatierapport nodig. Als aankoopmakelaar mogen wij, om belangenverstrengeling te voorkomen, geen taxatie uitvoeren. Wel kunnen wij u helpen bij de keuze van een taxateur.

Stap 8. Verzorgen van een nauwkeurige oplevering
Voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt, inspecteren en controleren we met de u (de koper) en de verkoper de woning. Tevens worden de meterstanden genoteerd.

Stap 9. Begeleiding van het notarieel transport
De laatste stap van de aankoop is het ondertekenen van de “Akte van Levering” bij de notaris. Hierdoor wordt u de eigenaar van de woning. Ook hierbij zal uw aankoopmakelaar aanwezig zijn.

Tarief:
Reimus Makelaardij hanteert een vast laag tarief van € 950,- excl. BTW. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat u van te voren weet wat u kwijt bent en niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Reimus Makelaardij Aankoop-Succesplan:
Bel ons 076-593 3134 of vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Terug naar 'Ik wil een woning kopen' >> 

Inloggen

Inloggen op mijn REIMUS MAKELAARDIJ & HYPOTHEKEN. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken