Bel ons nu 076-593 3134

BINNENKORT UITGEBREID OP ONZE SITE - 076-593 3134

VERWACHT

Zit er een woning tussen waar u belangstelling voor heeft? 
Neem contact met ons op. Wij kunnen u er alles over vertellen!

Wil je meer informatie, of alvast bezichtigen?
Dat kan: bel of mail ons voor een afspraak: 076 5933134 info@reimus-makelaardij.nl

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van deze woningen bel ons 076-593 3134 voor nadere informatie of een bezichtiging.

U kunt zich ook gratis inschrijven en uw woonwensen kenbaar maken.


Met vriendelijke groet,
Team Reimus Makelaardij

Terug naar Informatie >>>

Wat een leuk huis alweer in de verkoop! 
Wil je graag in een populaire, nieuwe, jonge en groene wijk wonen in Terheijden, houd je van veel ruimte in je huis én vind je het niet heel erg om tot ongeveer 1 maart 2019 te wachten, voordat je erin kan?
Bel ons dan voor een bezichtigingsafspraak voor 
Het Jagertje 13 in Terheijden.
Deze kwalitatief hoogwaardige tussenwoning uit 2011 is verrassend ruim, heeft een o.a. een kookeiland, een overkapping (met lichtstraat en gezellige buitenhaard), 3 slaapkamers en badkamer (met bad, douche en toilet) op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers. Met een vlizotrap is zelfs een 3e verdieping te bereiken. Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen en een volledige extra kamer (op stahoogte) te realiseren.
Het perceel is 139 m2 groot en de onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het westen. 
Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer informatie.
076 5933134 - info@reimus-makelaardij.nl

 

Hoofdstraat 169 Terheijden Vind jij het een uitdaging om je huis een hele eigen draai te geven én vind je het geen probleem om je handen uit je mouwen te (laten) steken én woon je graag aan de doorgaande weg van Terheijden én heb je behoefte aan veel privacy? Dan is deze tweekapper misschien wel het huis waar jíj blij van wordt! De woning heeft een woonkamer, keuken, bijkeuken, berging en ruime kelder (ca. 9m2). Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een trap naar zolder. Met wat aanpassingen is hier een extra (slaap)kamer van te maken. De tuin ligt rondom het huis (oost/zuid/west). De mogelijkheid bestaat om parkeergelegenheid op eigen terrein te realiseren. Perceel opp. ca. 278 m2 en de inhoud is ca. 500 m3. De vraagprijs is € 325.00 k.k.

Geen zin in een klushuis? Te koop Norbartstraat 2 Terheijden We hebben weer een mooie ruime en instapklare woning in de verkoop! Deze 2-kapper op een hoek is gebouwd in 1989 en heeft een inhoud van ca. 448 m2. Het perceel is ca. 233 m2 met een ca. 13 m diepe tuin op het oosten. Er zijn 4 slaapkamers. In de tuin staat een vrijstaande garage, deze is zowel vanaf de straat als via de tuin te bereiken. Een aantal jaren geleden heeft het huis een moderne boost gekregen. Vraagprijs: € 368.000,- k.k. Kortom; zoek je ruimte en heb je geen zin in een verbouwing en zoek je een woning mét garage; bel ons dan voor een afspraak. We laten je dit mooie huis weer graag zien!

__________________________________________________________________________________________ 

_____________________________________________________________________________________________ 

Inloggen

Inloggen op mijn REIMUS MAKELAARDIJ & HYPOTHEKEN. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken