Bel ons nu 076-593 3134

SENIOR KEURMAKELAAR - 076-593 3134

SENIOR KEURMAKELAAR
Een mens maakt meerdere levensfases mee met daaraan vaak specifiek verbonden woonwensen.

Om de doelgroep ‘senioren’ op een adequate wijze te helpen en te begeleiden heeft onze makelaar Jack Reimus in 2008 een speciale opleiding gevolgd tot ‘Senior Keur Makelaar’.
Afhankelijk van persoonlijke- maar ook de gezondheidsomstandigheden van mensen kunnen zich specifieke woonwensen voor doen.
Daarbij zijn alle denkbare variaties mogelijk zoals o.a. blijven wonen waar u woont, wonen in de buurt van de eigen kinderen, u gaat kleiner wonen of u maakt de stap naar een woning met een verzorgingskarakter, u zoekt of gaat naar een woning in een zonnige en warm land, enz. enz.

Prettig blijven wonen waar u woont?
Onze primaire doelstelling is om medioren en senioren te adviseren, te informeren en mogelijke oplossingen te bieden om hun woning levensbestendig te houden of te maken. Hierbij ook rekening houdend met eventuele (toekomstige) zorgverlening. Denkt u daarbij vooral ook aan speciale ARBO eisen m.b.t. zorgverleners en eventuele mogelijkheden welke de WMO u kan bieden.
Bel ons gerust voor een nadere kennismaking (076-593 3134)

Toch verkopen?
Als gevolg van bijzondere omstandigheden (meestal niet op vrijwillige basis) kunnen senioren helaas toch geconfronteerd worden met de noodzaak om hun eigen woning te verruilen voor een andere woning of leefomgeving. Zo’n verandering gaat in de meeste situaties gepaard met veel emoties en een nauwe betrokkenheid van familieleden en/of naasten.
Deze omstandigheden leiden er vervolgens weer toe dat een woning uiteindelijk toch verkocht moet worden.
Van groot belang is het dan dat alle betrokken personen kunnen rekenen en vertrouwen op een zorgeloos verkoop traject waarbij u zoveel mogelijk werk uit handen wordt genomen. 
Onze jarenlange ervaring en betrokkenheid in deze specifieke situaties hebben ons geleerd dat een goede communicatie met alle familieleden en verantwoordelijke personen van essentieel belang is. Bij Reimus Makelaardij bent u hiervoor op het juiste adres.

Reimus Makelaardij Senior Keurmakelaar:
Bel ons 076-593 3134 of vul hieruw gegegevens in en wij nemen contact met u op.

Terug naar Makelaarsdiensten >>> 

Inloggen

Inloggen op mijn REIMUS MAKELAARDIJ & HYPOTHEKEN. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken